Met een E-cruiser steel je de show op de weg

Met een E-cruiser steel je de show op de weg

De brommer is al jaren een gewild vervoersmiddel op de weg. Een brommer biedt vele voordelen ten opzichte van andere vervoersmiddelen en je bent dan ook vaak sneller op de bestemming en hebt bovendien geen last van parkeerproblemen in de stedelijke gebieden. Net als bij auto’s, wordt ook bij de brommers het elektrisch rijden steeds populairder. 

Fabrikanten hebben dan ook niet stilgezeten de afgelopen jaren met een toegenomen aanbod aan elektrische brommers tot gevolg. Een van de stijlvolle varianten elektrische brommers die op dit moment heel snel aan populariteit aan het winnen is, is de E-cruiser. Dit stijlvolle brommermerk is prachtig om te zien en biedt al het comfort en gemak wat je van een brommer mag verwachten.

E-cruiser is een opkomend Nederlands merk

E-cruisers zijn relatief eenvoudig te onderscheiden van andere elektrische scooters en brommers. E-cruisers zijn te herkennen aan dikkere banden, een relatief lage zit en een in verhouding hoog en breed stuur. De E-cruiser is in vrijwel alle gevallen een fijne brommer om te zien die zeker in het oog springt en geen dertien in een dozijn voertuig is. 

E-cruiser is een merk van Nederlandse makelij en heeft een aantal verschillende lijnen in het assortiment, zoals bijvoorbeeld de E-chopper, de Electrische Big Wheel en de Fat Tire E-step. E-cruiser heeft duurzaamheid en groen rijden zeer hoog in het vaandel staat en is dan ook een echte voorloper op dit gebied en begint als vanzelfsprekend dan ook een steeds groter wordende naam te worden in de gemotoriseerde tweewielerindustrie.

E-cruisers zijn zowel geschikt voor dagelijks transport als voor toertochten

De brommers van E-cruiser te verkrijgen bij Fast Furious Scooters zijn van zeer hoge kwaliteit en helemaal wanneer je ook de aanschafwaarde hierbij betrekt kun je niet anders dan tot de conclusie komen dat de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed is. De E-cruisers worden geassembleerd door de fabrikant zelf en als geheel afgeleverd. 

De E-cruisers zijn goed bestand tegen verschillende weertypes en kunnen in principe ook goed buiten gestald worden. De accu van de E-cruiser is zeer betrouwbaar en gaat lang genoeg mee om zowel te gebruiken voor functioneel transport, als ook voor langere toertochten. De cruiser leent zich met haar design en comfort uitstekend voor beide doeleinden en is een absoluut genot om te rijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *